ClickCease
OPTIMALIZALT.HU
"Optimalizált megoldások, ha hiányoznának az ügyfeleid" Teljes körű nyereség alapú optimalizálás. Legyen szó weboldalkészítésről, tartalomírásról vagy akár Google Ads / közösségi média hirdetéskezelésről.
WEBLAPFEJLESZTÉS
Keresőbarát, Reszponzív, Gyors weboldalak / webáruházak fejlesztése garanciával. - Igény szerint teljes online marketinggel.
PPC KAMPÁNYOK KEZELÉSE
Google Ads, Facebook, Instagram és Youtube hirdetéskezelés és kampányok építése PPC szakértőink segítségével.
KERESŐOPTIMALIZÁLÁS
Jobb helyen szeretné tudni a weboldalát a Googleben? Erre a megoldás a keresőoptimalizálás. Szakértő SEO-s kollégáink segítik a weboldalának a legjobb helyezést elérni a piacon.
TARTALOMKÉSZÍTÉS
Minőségi közösségi média postok , blogbejegyzések és cikkek írása PROFI webszövegíró kollégáink segítségével. Kérje a kedvező árajánlatunkat a tartalomkészítés aloldalunkon.
Previous
Next

ALL IN ONE csomagunk:

Válaszd a komplett online marketing csomagunkat

Mit tartalmaz? 

Keresőoptimalizált, mobilbarát weboldal, Google Ads (AdWords) kampányok építése, kezelése. Posztok,cikkek, blogbejegyzések írása. Analytics mérés és tanácsadás. Keresőoptimalizálás. Mind ez egyben, szakértőktől. 

Komplex online marketing csomagunk bemutatása:

All in one csomagunkat azok számára találtuk ki, akik egy teljes online marketinget tartalmazó csomagot szeretnének igénybe venni igen kedvező áron. A munkát egy reszponzív, gyors “Google barát” weboldal fejlesztsével kezdjük, és ezzel párhuzamosan elkezdődik a piackutatás és a Google Ads kampány felépítése. Az első hónapban garantáljuk a weboldal felépítését, a közösségi média oldalak elkészítését, valamint PPC kampányokat (igényekhez igazítva Google Ads, Facebook, Instagram, Youtube) hozunk létre.

Mit csinálunk?

Jó ez Nekem?

Végeredmény

KOMPLETT marketing tanácsadás

 • Elsőként átbeszéljük Veled a céljaidat, mit és mennyi idő alatt szeretnél elérni, és azt, hogyan tudunk Neked ebben a segítségedre lenni.
 • Ha szeretnél egy komplett útmutatót és egy konkrét tervet a céljaid megvalósításához, akkor IGEN!
 • Érthető kommunikáció, egységes, egymásra épülő, profin kivitelezett, költséghatékony marketing minden platformon.

 Mobilbarát és villámgyors weboldalad lesz

 • Profi, keresőoptimalizált, gyors weboldalt amivel kiemelkedhetsz a konkurencia közül.
 • A honlapod lesz az eszközöd, ő lesz az online üzletkötőd. A legjobbnak kell lennie az optimális eredményekhez. Tőlünk ezt kapod.
 • Előnyös megjelenés, átlátható információk, minden eszközön és platformon a legjobb teljesítmény.

Folyamatos Google Ads (AdWords) fiók felépítése, kezelése, riportok és ADAT alapú döntéshozatal a céljaid érdekében.

 • Céljaidnak megfelelő, célcsoportjaidat célzó, profin felépített és üzemeltetett, naprakész kampányok. Folyamatos, egyre növekvő bevétel optimalizált költségkerettel.
 • Minden egy kézben lesz, neked a cégeddel kell foglalkoznod, a többi a mi dolgunk. A valós adatok alapján havonta kiértékeljük az eredményeket, így érdemben tudsz döntéseket hozni.
 • Számodra több szabadidő, kiváló megtérüléssel futó, naprakész kampányok, havi elemzések, hogy mindig képben legyél, növekvő forgalom hónapról hónapra.

Google Analytics adatok elemzése és hatékony felhasználása a növekedésben,

 • Folyamatosan monitorozzuk a honlapodat, a kampányok eredményességét, a látogatók viselkedését és még számtalan, hasznos információt.
 • Érdemben teszünk javaslatokat a honlap és a kampányok optimalizálására a legjobb megtérülés és a költséghatékonyság egyidejű megvalósítására.
 • Új ügyfelek bevonzása, régi ügyfelek megtartása, előnyös imázs kialakítása, növekvő népszerűségi mutatók, bevételek növekedése, optimális költségek.
 •  

Mit csinálunk?  Elsőként átbeszéljük Veled a céljaidat, mit és mennyi idő alatt szeretnél elérni, és azt, hogyan tudunk Neked ebben a segítségedre lenni.

Jó ez Nekem? Ha szeretnél egy komplett útmutatót és egy konkrét tervet a céljaid megvalósításához, akkor IGEN!

Végeredmény: Érthető kommunikáció, egységes, egymásra épülő, profin kivitelezett, költséghatékony marketing minden platformon.

Jó ez Nekem? A honlapod lesz az eszközöd, ő lesz az online üzletkötőd. A legjobbnak kell lennie az optimális eredményekhez. Tőlünk ezt kapod.

Végeredmény: Előnyös megjelenés, átlátható információk, minden eszközön és platformon a legjobb teljesítmény.

Mit csinálunk? Céljaidnak megfelelő, célcsoportjaidat célzó, profin felépített és üzemeltetett, naprakész kampányok. Folyamatos, egyre növekvő bevétel optimalizált költségkerettel.

Jó ez Nekem? Minden egy kézben lesz, neked a cégeddel kell foglalkoznod, a többi a mi dolgunk. A valós adatok alapján havonta kiértékeljük az eredményeket, így érdemben tudsz döntéseket hozni.

Végeredmény: Számodra több szabadidő, kiváló megtérüléssel futó, naprakész kampányok, havi elemzések, hogy mindig képben legyél, növekvő forgalom hónapról hónapra.

Mit csinálunk? Folyamatosan monitorozzuk a honlapodat, a kampányok eredményességét, a látogatók viselkedését és még számtalan, hasznos információt.

Jó ez Nekem? Érdemben teszünk javaslatokat a honlap és a kampányok optimalizálására a legjobb megtérülés és a költséghatékonyság egyidejű megvalósítására.

Végeredmény: Új ügyfelek bevonzása, régi ügyfelek megtartása, előnyös imázs kialakítása, növekvő népszerűségi mutatók, bevételek növekedése, optimális költségek.

Miért jó ez neked?

Ez a csomagunk A-tól Z-ig mindent magában foglal, ami a sikeredhez kell az online világban. Legyél minden konkurencia előtt organikusan, és jelenjen meg a te hirdetésed a legjobb helyen. Ebben segítünk neked. Kérj részletes árajánlatot, és  mi egy munkanapon belül kidolgozzuk a vállalkozásod sikerességéhez szükséges online marketing stratégiánkat. 

Kérdés / Ajánlatkérés.

Töltsd ki az ajálatkérő űrlapunkat és mi 24 órán belül felkeresünk téged emailben vagy telefonon. Részletes kitöltés esetén akár egy előzetes árajánlatot is küldünk neked emailben.

+36 30 618 6102 

Hétfőtől- Péntekig 8:00- 18:00ig

hello@optimalizalt.hu
error: Content is protected !!