Home Csapat
by Oberle Zsolt

Bemutatkozás

Oberle Zsolt

PPC specialista
Oberle Zsolt vagyok az Optimalizált Online Marketing Kft. alapítója. Fő területem a fizetett hirdetések kezelése (Google Ads, Facebook, Instagram), ezek mellett ügyfeleink marketing tervezésében is közreműködök. Feladataim közé tartozik még a partnerekkel való kapcsolattartás. Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!
Linked in

Ilyés Levente

PPC specialista
Ilyés Levente vagyok az Optimalizált Online Marketing Kft. társtulajdonosa. Sok tapasztalattal rendelkezem a termékek és szolgáltatások marketingjében, beleértve a célközönség meghatározását, a marketingstratégia kialakítását és a kampányok tervezését és végrehajtását. Mindig nyitott vagyok az új lehetőségekre és készen állok, hogy segítsek a vállalatoknak elérni céljaikat a legkorszerűbb marketinges eszközök használatával.
Linked in

Nagy Krisztina

Ügyfél kapcsolatok
Nagy Krisztina vagyok az Optimalizált Online Marketing Kft. ügyfél kapcsolatokért felelős munkatársa, és mindennél jobban szeretném, hogy a Te vállalkozásod is sikeres legyen az online térben! Nagy tapasztalattal rendelkezem, a Social media teljes kezelésében és a Google kampányok menedzselésében is. Az összes eszköz rendelkezésünkre áll, hogy elindítsuk vagy felpörgessük a vállalkozásodat. , Tedd meg az első lépést, és kezdjük el közösen az utazást a siker felé!
Linked in

Mielőtt mennél

120.000 Ft-os kupon

Google Hirdetés szolgáltatásunk mellé 120.000 Ft-os kupont írunk jóvá. Ne hagyd ki!