ClickCease
OPTIMALIZALT.HU
Bemutatkozás - Referencia munkáink

Csapatunk:

Réka

Kreatív szövegírás, Projekt Manager

Réka kedves és türelmes és imád új embereket megismerni. Közvetlen nyitott személyiség. Kreatív szövegírás a fő erőssége, egy igazi Shakespeare. Széles látókörű, napra kész a médiában és a legújabb trendekben, írásait olvassa kicsi és nagy, öreg és fiatal. Maximalista addig nem áll le, ameddig minden pici apró dolog a helyére nem kerül. Legyen szó akár Blog/ Facebook/ Instagram/ Twitter/  Youtube… posztról, biztos nem fogsz csalódni benne és írásában! 

Zsolt

WordPress és Google Ads specialista

Zsolt a legfiatalabb Weboldal készítő és Google ads specialista a csapatunkban. Aminek nagy előnye a legfrissebb tudás és, hogy kisujjból dobálja az aktuális trendeket, ötleteket. Igyekszik tudását a lehető legszélesebb körbe kitolni, folyamatosan képzi magát. Biztos lehetsz benne, hogy a rá bízott projektet a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással fogja elvégezni. Ha modern és villámgyors weboldalt szeretnél, vagy szükséged van egy profin beállított, jól működő Google ads kampányra, keresd Zsoltot bizalommal!

Irén

Senior Google Ads (Adwords) specialista

Irén a csapatban a Silver korosztályt képviseli. Munkáját a fiatalos lendület, a profi, naprakész tudás és a megfontoltság jellemzi. 2006 óta foglalkozik online marketinggel, ezen belül Google Ads (Adwords) kampányok felépítésével, menedzselésével. Igény szerint segít ügyfeleink online marketing stratégiájuk kialakításában vagy továbbfejlesztésében is. Ennek fontos eleme egy modern, jól működő honlap, melynek megtervezése, kivitelezése, keresőoptimalizálása, gondozása szintén része a munkájának. 

Ernő

Projekt Manager, Senior Google Ads (Adwords) és SEO specialista

Ernő, 16 éves tapasztalattal rendelkezik az online értékesítés területén. Webes látogatásnöveléssel 10 éve foglalkozik. Sokoldalú és türelmes, szinte bármilyen feladattal fordulhatsz hozzá! Fő területei a Google Ads (AdWords), Facebook, Instagram hirdetések kezelése, valamint linkmarketing kampányok menedzselése. Eddig 131 projektet vezényelt le nagy elégedettséggel. Imádja a legújabb trendeket és mindig a leginnovatívabb megoldást javasolja.

error: Content is protected !!