Letiltották már a facebook hirdetési fiokod? így szerezheted vissza

Reméljük hasznodra vált a cikk, ha szeretnéd , hogy mi segítsünk kezelni a hirdetéseidet vedd fel velünk a kapcsolatot.

3 különböző módon tudod elveszíteni a Facebook hirdetési lehetőséget

👉 A hirdetési fiók letiltása

👉Vállalkozáskezelő letiltása

👉Személyes profil eltiltása a hirdetéstől

Gyakran előfordul , hogy azért tiltanak , mert frissen hirdetsz és valamilyen okból az algoritmus tiltja a hirdetési lehetőséged.

Ilyenkor a döntés felülvizsgálatát kell kérni, és üzenetben megfogalmazni , hogy ez egyszeri hiba volt és be fogod tartani a szabályokat a jövőben.

Jellemzően a felülvizsgálati csapat angol nyelven kommunikál, ezért a felülvizsgálatot kérő üzenetet angolul célszerű beküldeni , de megteheted magyarul is.

Sajnos előfordul, hogy elutasítják a fellebbezésed, de ilyenkor érdemes ismét próbálkozni

Ha nem sikerül még érdemes lehet csoportokban utána kérdezni , néhányan rendelkeznek belsőbb kontaktokkal a facebook felé.

Mi történik ha nem kapod vissza?

Amennyiben a vállalkozáskezelődet vagy személyes profilodat tiltották és a probálkozások ellenére sem kaptad vissza a hirdetési jogodat akkor valószínű kénytelen leszel teljesen újra kezdeni

Ha készítettél korábban másik Facebook fiókot, akkor használd azt. Ha nincs ilyen, akkor célszerű megkérdezni családtagokat és ismerősöket, hogy nekik esetleg van-e olyan profiluk, amit használhatnál.

Új Vállalkozáskezelő indításakor mindenképp célszerű egy új bankkártyát igényelni, hogy ne lehessen összekötni a korábbi fiókkal a fizetési mód alapján, mivel ilyen esetben azt is tilthatják.

Ha egyszer letiltották a Vállalkozáskezelődet vagy személyes profilodat, akkor sajnos megvan a veszélye, hogy ismételt próbálkozáskor az új fiókot is letiltják, ezért óvatosan kell kezelni és biztosra menni.

Ilyenkor, ha van rá lehetőséged, akkor a legjobb, ha új Facebook oldalt készítesz, új Facebook Képpontot adsz hozzá, és teljesen új domainre mennek a hirdetéseid.

Reméljük hasznodra vált a cikk, ha szeretnéd , hogy mi segítsünk kezelni a hirdetéseidet vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mielőtt mennél

120.000 Ft-os kupon

Google Hirdetés szolgáltatásunk mellé 120.000 Ft-os kupont írunk jóvá. Ne hagyd ki!