Mi az a Google My Business és kiknek ajánlott a használata?

A Google My Business (Google Cégem) egy ingyenes szolgáltatás a Google-től, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy megjelenjenek a Google keresésben és a Google Térképen. Ennek eredményeképp a vállalkozások könnyen elérhetővé válnak azok számára, akik a keresőmotorban vagy a térképen keresnek vállalkozásokat.

A platform számos előnnyel jár a vállalkozásod számára:

Először is, segít növelni az online jelenlétedet és javítani a vállalkozásod láthatóságát.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy részletes információkat oszthass meg vállalkozásodról, például címet, telefonszámot, weboldalt, nyitvatartási időt és értékeléseket.

Az adatok frissítése rendkívül fontos, mert így biztos lehetsz abban, hogy a potenciális ügyfelek az aktuális információkra építve találják meg a vállalkozásodat.

A frissített adatok révén a keresőmotor is jobban tudja kategorizálni és rangsorolni a vállalkozásodat, ami javítja a találati listán való megjelenésedet.

A Google My Business segít a vállalkozásodnak az ügyfélkapcsolatok kezelésében is. A felhasználók kérhetnek Tőled időpontot vagy árajánlatot, amire Te közvetlenül tudsz válaszolni a felületen keresztül. Ezáltal a kommunikáció sokkal egyszerűbbé válik, ami növeli az elégedettséget és ezáltal javítja vállalkozásod hírnevét.

Kiknek javasolt a Google My Business használata?

A felületet különösen azoknak a vállalkozásoknak javasoljuk, akiknek helyi ügyfélkörük van, vagy akik helyhez kötött szolgáltatást kínálnak, például éttermek vagy szépségszalonok.

Az ilyen vállalkozásoknak a helyi keresésekben való megjelenés rendkívül fontos lehet, mert a potenciális vásárlók gyakran olyan cégeket keresnek, amelyek közel vannak hozzájuk.

 
Share this

További bejegyzéseink: