Miért hirdess Te is a Google ADS-ben?

Mi is ez az egész Google ADS hirdetés dolog, és miért jó Neked?

Leírom most pontról-pontra!

A Google Ads egy online hirdetési rendszer, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a Google keresőjében és a Google hálózatán belül hirdessenek. A rendszer célja, hogy a hirdetőknek lehetőséget biztosítson a célközönségük megtalálására és elérésére.

 1. Célzott hirdetések: A Google Ads rendszere lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy célzottan hirdessenek a meghatározott kulcsszavakra. Például, ha egy cipőboltban hirdet, akkor a kulcsszavak lehetnek “cipő”, “férfi cipő”, “női cipő”, “sportcipő”, stb. Így a hirdetéseket csak azok a felhasználók fogják látni, akik ezeket a kulcsszavakat használják a kereséseik során.

 2. Magasabb látogatottság: A Google a világ legnépszerűbb keresőmotorja, ami azt jelenti, hogy a Google Ads hirdetésekkel elérhető a világ legnagyobb online közönsége. Ennek köszönhetően, a hirdetők számára lehetőség nyílik, hogy elérjék a célközönségüket a világ minden tájáról.

 3. Könnyen mérhető eredmények: A Google Ads rendelkezik egy átfogó kampánykövető rendszerrel, amely lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy nyomon kövessék a hirdetéseik teljesítményét. Ennek segítségével a hirdetők látni tudják, hogy melyik hirdetés működik a legjobban, és melyik nem. Ezen információk alapján a hirdetők képesek lesznek módosítani a hirdetéseiket, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

 4. Versenyképes árak: A Google Ads rendszere aukciós rendszeren működik, ami azt jelenti, hogy a hirdetők a

  hirdetéseik árát a kulcsszavakra licitálhatják. A legmagasabb licitot adó hirdető kapja meg a legfelső helyet a keresési eredmények között. Ezen rendszernek köszönhetően, a hirdetőknek lehetőségük van versenyképes árakat kínálni, miközben a Google biztosítja, hogy a hirdetések relevánsak maradjanak a felhasználók számára.

  1. Skálázhatóság: A Google Ads rendszere könnyen skálázható, lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy növeljék vagy csökkentsék a hirdetési kiadásokat a kívánt eredmények eléréséhez. Ha egy hirdetés jól működik, a hirdetők növelhetik a kiadásokat, hogy több látogatót érjenek el, ha pedig egy hirdetés nem hozza az elvárt eredményeket, a hirdetők csökkenthetik a kiadásokat, hogy ne veszítsenek túl sok pénzt.

  2. Mobilbarát: A Google Ads rendszere jól működik a mobil eszközökön is, ami nagyon fontos, mivel egyre több felhasználó használ mobil eszközöket a kereséshez. A hirdetőknek lehetőségük van arra, hogy mobilbarát hirdetéseket készítsenek, ami javítja a felhasználói élményt és növeli a konverziós arányt.

   

Milyen eredményekre számíthatsz, ha hirdetsz?

 1. Ha Te is úgy gondolod, hogy a Google Ads lehetőséget ad a vállalkozásod számára a forgalom és az ügyfélkör növelésére, akkor nagyon jó döntést hoztál. A Google Ads egy hatékony eszköz, amely segít a vállalkozásodnak célzottan elérni a potenciális ügyfeleket.

  Az egyik legnagyobb előnye a Google Ads-nek, hogy a hirdetők számára lehetőséget ad a célzott reklámozásra. Ez azt jelenti, hogy a hirdetések csak azoknak jelennek meg, akik valószínűleg érdeklődnek a terméked vagy szolgáltatásod iránt. Így a hirdetések hatékonysága jelentősen megnő, és az ügyfelek száma is nőhet.

  A Google Ads segíthet az új ügyfelek megszerzésében, de a meglévő ügyfelekkel való kapcsolatot is erősítheted vele. Például, ha egy ügyfél már vásárolt tőled, akkor a Google Ads segítségével a termékedre vagy szolgáltatásodra mutatható hirdetéseket juttathatsz el hozzá, ami növelheti az esélyét, hogy újra vásárol tőled.

  Emellett, a Google Ads segítségével javíthatod a vállalkozásod jelenlétét a keresőmotorokban. Ha a hirdetéseid megjelennek a kereső eredmények között, az növelheti a vállalkozásod népszerűségét, és több forgalmat generálhatsz.

  Összefoglalva, a Google Ads egy hatékony eszköz, amely segíthet a vállalkozásodnak növelni a forgalmat és az ügyfélkört, valamint erősítheti a meglévő ügyfelekkel való kapcsolatot. Emellett javíthatja a vállalkozásod jelenlétét a keresőmotorokban is.

  Ha további információra van szükséged, vagy szeretnéd, hogy segítsünk az első kampányod elindításában, nyugodtan keress minket az info@optimalizalt.hu e-mail címen, vagy a 06-30-618-6102-es telefonszámon. 

Ha szeretnél Te is egy profi, jól felépített, és folyamatosan optimalizált Google Ads hirdetést, keress minket bizalommal !

Érdekel a Google Ads hirdetéskezelés?

Ha szeretnél Te is egy profi, jól felépített, és folyamatosan optimalizált Google Ads hirdetést, keress minket bizalommal !

Mielőtt mennél

120.000 Ft-os kupon

Google Hirdetés szolgáltatásunk mellé 120.000 Ft-os kupont írunk jóvá. Ne hagyd ki!