ONLINE MARKETING AZ INDULÓ VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA – 2. RÉSZ – “A WEBOLDAL”

MIÉRT FONTOS EGY SAJÁT WEBOLDAL?

Egy induló vállalkozás számára egy saját weboldal rendkívül fontos eszköz a siker eléréséhez. Az alábbiakban bemutatom, hogy miért van szükség erre Neked is!

 

Egy saját weboldal segít az ügyfelek megszerzésében és az értékesítések növelésében. Ha nem rendelkezel weboldallal, akkor az ügyfelek nem fognak tudni megtalálni téged az interneten, amely pedig az üzleti siker szempontjából súlyos problémát jelenthet. Egy jól felépített weboldal segítségével könnyen megtalálhatnak téged az érdeklődők és az ügyfelek, akiknek lehetőséget adhatsz a termékeid vagy szolgáltatásaid megismerésére.

 

A weboldalad egyfajta digitális bemutatkozás is egyben, amely elősegítheti az üzleti hitelességed és az ügyfelek bizalmának növelését. A weboldal segítségével bemutathatod a vállalkozásodat, az értékeidet és az elérhető termékeket vagy szolgáltatásokat. A weboldal által kommunikált kép, lehetőséget ad arra, hogy a látogatók megtudják, milyen lehetőségeik vannak, és felismerjék a vállalkozásodat egy értékesítési lehetőségként.

 

A mai világban az emberek egyre inkább az interneten keresnek információt és vásárolnak. Ha nincs weboldalad, akkor a versenytársak nyernek, akiknek van. Egy weboldal az ügyfeleknek lehetőséget ad arra, hogy a nap bármely szakában hozzád férjenek hozzájuk legközelebbi eszközről.

 

Egy saját weboldal segíthet az értékesítés növelésében és a költségek csökkentésében is. Ha weboldalad van, akkor az ügyfelek könnyen és gyorsan megrendelhetik a termékeket vagy szolgáltatásokat. Az online értékesítési folyamat kevesebb időt vesz igénybe, és kevesebb erőforrást igényel a cég részéről, mint az offline értékesítési folyamat.

 

 

Mire figyelünk mi oda, ha weboldalt készítünk Neked? (Reméljünk, hogy ránk esik majd a választásod 🙂 )

 • Könnyen kezelhető felület: A weboldal készítésekor fontos, hogy könnyen kezelhető és felhasználóbarát felületet készítsünk. A felhasználók azonnal el kell tudjanak jutni az információkhoz, amelyekre szükségük van.
 • Átlátható tartalom: Az oldal tartalma legyen átlátható, könnyen olvasható és érthető. Az oldalon található információk segítsenek az ügyfeleknek az elérhető termékek vagy szolgáltatások megismerésében.
 • Keresőbarát felépítés: Az oldal felépítése legyen keresőbarát, azaz a weboldal tartalmát a keresőmotorok könnyen indexelni tudják.
 • Megbízható és biztonságos: A weboldalnak megbízhatónak és biztonságosnak kell lennie. Fontos, hogy az oldalon található adatok és információk biztonságban legyenek.
 • SEO barát tartalom: Az oldal tartalmának optimalizálása a keresőmotorok számára, vagyis SEO barát tartalommal kell rendelkeznie, hogy könnyen megtalálható legyen.
 • Mobilbarát felület: A weboldalnak mobilbarát felülettel kell rendelkeznie, mivel egyre több felhasználó használ mobil eszközöket az internet használatára.
 • Gyors betöltési idő: A weboldalnak gyors betöltési idővel kell rendelkeznie, mivel a felhasználók türelmetlenek és nem szeretnek várni az oldal betöltésére.
 • Social media integráció: Az oldalon kell lennie social media integrációnak, mert a közösségi média fontos része az online marketingnek és az ügyfelek elérésének.
 • Frissítések és karbantartás: A weboldalt rendszeresen frissíteni és karbantartani kell, hogy az mindig naprakész és biztonságos legyen.
 • Profi megjelenés: Az oldalnak profi megjelenésre kell törekedni, hogy az ügyfelek bizalmat érezzenek a vállalkozás iránt.

Miért jó velünk készíttetni a weboldaladat?

 • Tapasztalt szakemberek: Cégünk szakemberei magasan képzettek és tapasztaltak a weboldalak készítésében, és garantáljuk a magas minőséget.
 • Testreszabott megoldások: Minden vállalkozás más és más igényekkel rendelkezik, ezért fontos a testreszabott megoldások kínálása. A mi cégünk a megrendelők igényeihez igazított weboldalakat készít.
 • Teljes körű szolgáltatás: A weboldal készítése mellett számos egyéb szolgáltatást is kínálunk, mint például a tartalomgyártás, a keresőoptimalizálás, vagy az online marketing, amelyek mindegyike hozzájárul a sikeresebb online jelenlét eléréséhez.
 • Folyamatos támogatás és karbantartás: Az elkészült weboldalak karbantartása és frissítése is része a szolgáltatásunknak. Folyamatosan figyeljük az oldalakat, hogy biztonságosak és naprakészek maradjanak.
 • Garancia és minőségi szolgáltatás: Garantáljuk, hogy a weboldalak, amelyeket velünk készíttetsz, magas minőségűek és megbízhatóak. A mi szakembereink figyelnek arra, hogy az oldalak tökéletesen működjenek és az ügyfelek elégedettek legyenek a szolgáltatásokkal.
 • Megfizethető árak: A weboldal készítése általában jelentős költséggel járhat, de mi rugalmas árazással rendelkezünk, és minden ügyfelünknek egyedi ajánlatot készítünk.
 • Ügyfélközpontúság: Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért mindig ügyfélközpontú szolgáltatásokat kínálunk, és a megrendelők igényeit és elvárásait tartjuk szem előtt.

Remélem, ezek az információk segítenek abban, hogy miért érdemes velünk készíttetni a weboldaladat. Ha további kérdéseid vagy igényeid vannak, szívesen állunk rendelkezésedre!

Mielőtt mennél

120.000 Ft-os kupon

Google Hirdetés szolgáltatásunk mellé 120.000 Ft-os kupont írunk jóvá. Ne hagyd ki!