ONLINE MARKETING AZ INDULÓ VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA – 3. RÉSZ – “A SEO”

MIÉRT FONTOS A KERESŐ OPTIMALIZÁLÁS (SEO)

A keresőoptimalizálás (SEO) egy olyan folyamat, amelynek segítségével az online tartalmakat jobban megtalálhatóvá és láthatóvá lehet tenni a keresőmotorokban.

A keresőmotorok olyan eszközök, amelyek segítenek az interneten keresni, például ha szeretnél információt találni, vásárolni valamit vagy szolgáltatást igénybe venni. Amikor keresel valamit a pl a google.hu keresőmotorban, az olyan találati listát ad vissza, amelyben szerepelnek azok a weboldalak, amelyek a legjobban illeszkednek (relevánsak) a keresésedre.

A keresőoptimalizálás célja az, hogy a weboldalak magasabb helyezést érjenek el a keresőmotorokban, és így könnyebben megtalálhatóak legyenek a látogatók számára. Ha a weboldalad jól optimalizált, akkor nagyobb esélyed van arra, hogy az emberek megtalálják az oldaladat a keresőmotorokban, és így több látogatót vonzhatsz az oldaladra.

Összefoglalva, a keresőoptimalizálás fontos a weboldalad hatékony online jelenléte szempontjából, mivel segít abban, hogy könnyebben megtalálhatóvá és láthatóvá válj az interneten.

Íme 5 nagy előnye a keresőoptimalizálásnak:

  1. Növeli az organikus forgalmat: Az organikus forgalom a weboldaladra érkező látogatók száma, akik a keresőmotorok találataiból érkeznek. Ha a weboldalad jobb helyezést ér el a keresőmotorokban, akkor több látogatót vonzhatsz az oldaladra.

  2. Növeli a konverziós arányt: A keresőoptimalizálás segíthet abban, hogy a weboldaladra érkező látogatók nagyobb valószínűséggel alakítsák át a látogatást valódi üzleti lehetőséggé.

  3. Csökkenti a reklámköltségeket: Ha a weboldalad jól optimalizált, akkor kevesebb pénzt kell költened a fizetett hirdetésekre, mivel magasabb helyezést érsz el az organikus keresési eredmények között.

  4. Növeli az értékesítést: Ha a weboldalad magasabb helyezést ér el a keresőmotorokban, akkor nagyobb esélyed van arra, hogy az emberek rákattintanak az oldaladra és vásárolnak tőled.

  5. Növeli a brand ismertséget: Ha a weboldalad jól helyezkedik el a keresőmotorokban, akkor az emberek könnyebben talá

Mielőtt mennél

120.000 Ft-os kupon

Google Hirdetés szolgáltatásunk mellé 120.000 Ft-os kupont írunk jóvá. Ne hagyd ki!