weboldalfejlesztés mobilra

Professzionális mobilbarát weboldal készítés és webshopok készítése kedvező áron

2022-ben elengedhetetlen egy jó designel felépített keresőoptimalizált mobilbarát weboldal, hogy lépést tudjon tartani az online versenytársaival.

Miben nyújt neked segítséget egy weboldalfejlesztő?

Ügyfélmágnes weblap alapjai

Miben segít egy jó design?

Egy jól működő weboldal legfontosabb kiindulópontja a személyre szabott, egyedi, a cég arculatát tükröző megjelenés. Ez azt jelenti, hogy a honlapnak könnyen koordinálhatónak és beazonosíthatónak kell lennie. Az ehhez vezető út, hogy, ha a jelenlegi arculati elemeket használjuk fel a weblap fejlesztése alatt. Ilyenek pl.: logók, színek, képek, grafika.

Miért fontos pontosan meghatározni a célcsoportot?

Célcsoport becélzása nélkülözhetetlen egy gyümölcsöző és ügyfélfogó weboldalhoz. Fontos ismernünk az ügyfeleinket, hogy a hozzáillő módon tudjuk őket megszólítani. Ezzel elnyerjük a bizalmukat és nagy valószínűséggel, majd szívesebben vásárolnak tőlünk, mint a konkurenciától. Ezért elengedhetetlen a helyes megszólítás, hiszen a termékünket vagy szolgáltatásunkat is ezeknek megfelelően tudjuk népszerűsíteni az oldalunkon.

Miért fontos a kulcsszókutatás?

Ha már tudjuk, hogy kiket szeretnénk megszólítani, akkor el kell döntenünk, hogy konkrétan milyen kulcsszavakkal szeretnénk dolgozni, hogy a google keresőben mire jelenjünk meg. Ajánlott nem csak a fő kulcsszavakban gondolkodni, ezeknél ugyanis kemény a verseny. Érdemes kipróbálnunk olyan kulcsszavakat is, amik a konkurenciának eszébe sem jutottak.

Az online marketing stratégia felépítéséről, miért fontos?

Egy weboldalnál a leglényegesebb kérdés, hogy hogyan tudjuk elérni ügyfeleinket. Az édes kevés, ha csak elindítjuk a honlapunkat és hátra dőlünk. Definiálnunk kell előre, hogy milyen forrásból fognak érkezni a látogatóink. A leggazdaságosabb, ha keresőoptimalizálással találnak hozzánk, ez olyan, mintha egyfolytában reklámoznánk pénzért.

Miért szükséges a folyamatosan frissülő tartalom az oldalon?

Nagyon gyakori eset, hogy az ügyfeleinknek gondot okoz a weboldal tartalmának a megírási, ami már az induláshoz is szükséges. Pedig egy jól működő weboldalhoz elengedhetetlen a minőségi és tartalomi szöveg. A megfelelő tartalom és annak bővítése a google szempontjából is kiemelkedően lényeges.

Google Analytics / Search Consolestb statisztikák elemzése a jobb célzás érdekében.

A kollektív munka hatásosságát egyfolytában követni kell. Ajánlott napról-napra követni a weboldal működését és, ha szükséges beavatkozni. Ha meg vagyunk a kívánt eredmények, akkor jöhetnek az új célok. Ha nem hanyagoljuk el és rendszeresen dolgozzunk az oldalunkon, a győzelem biztos nem marad el.

Kérj személyre szabott ajánlatot egyedi Weboldalfejlesztés vagy webshop készítésére

Weblapkészítés alapjai

Weboldal felépítésének fontos lépései

Domain név vásárlása

A jó domain név meghatározása nagyon lényeges. Ezt már a kezdetekkor meg kell határozni, hogy milyen néven szeretnénk majd, hogy megtalálják ügyfeleink a weboldalunkat. A domain név kiválasztásánál ajánlott az egyszerűség, ami egyszerűen bemutat minket. Ha brand kiépítésén gondolkodunk javasolt a cég nevét használni.

Tárhely kiválasztása

Az eredményes weboldal csak egy megbízható és gyors tárhellyel működhet. Magyarországon manapság számtalantárhelyszolgáltató van. Ezekkel legyünk óvatosak, ugyanis nagyon sokan aprópénzért nyújtják szolgáltatásukat. A honlapunk elhelyezésére olyan partnert válaszunk, akit mindig le lehet érni. Valamint persze legyen rugalmas, gyors és férjen hozzá minden beállításhoz.

Oldaltérkép megtervezése

Az oldaltérkép igen fontos, ajánlott még az oldalkészítése elején megcsinálni. Ezt nagyon egyszerűen megteheti minden ügyfelünk egy online szoftver segítségével, de értelemszerűen segítünk is benne vagy igény szerint el is készítjük. Ezt javasolt minden weboldalnál elkészíteni.

Webdesign megtervezése

Ahogy az életben, úgy az online világban is elengedhetetlen az első pozitív benyomás. Ha egy potenciális ügyfél megérkezett az oldalunkra, általában 3-5 másodpercen belül kiderül, hogy sikerült e felkelteni az érdeklődését. Ha érdekli az oldalunk és megfogtuk, akkor marad és nyert ügyünk van, ha nem akkor már át is ment a konkurencia oldalára. Ahhoz, hogy nálunk maradjon és tőlünk vásároljon nélkülözhetetlen egy megkapó, egyedi webdesign.

Tartalom megírása

A színvonalas és figyelemfelkető szöveg kiemelkedően fontos mindem weboldal tulajdonosnak. Ha erre nincsen energiája vagy ideje, akkor rendelje meg tőlünk ezt a szolgáltatást. A keresőoptimalizált tartalom elkészítése és a szövegek megírása nem könnyű feladat. Itt külön figyelmet kell fordítani a kulcsszavainkra és a google-ra is.

Tartalomfeltöltés / Publikálás

Ha mindennel megvagyunk nem maradt más hátra, mint a tartalom és a képek feltöltése a weboldalunkra. Ha nincsennek megfelelő vagy akár saját képeid, akkor néhány ezer forintért ezeket megtudod vásárolni. Érdemes ilyenkor ezt a kis pénzt rászánni, vannak ugyan ingyenes képek is, de azzal elveszti a weboldal az egyediségét. Valamint nem utolsó sorban ez a legkisebb tétel az oldal elkészítése során.

Weboldalfejlesztés és további szolgáltatások

Ügyfélmágnes weboldalak és webshopok készítése

webdesign weboldalfejlesztés

Egyedi webdesign / grafikai elemek tervezése

Miben segít egy jó design?

Egy jól működő weboldal legfontosabb kiindulópontja a személyre szabott, egyedi, a cég arculatát tükröző megjelenés. Ez azt jelenti, hogy a honlapnak könnyen koordinálhatónak és beazonosíthatónak kell lennie. Az ehhez vezető út, hogy, ha a jelenlegi arculati elemeket használjuk fel a weblap fejlesztése alatt. Ilyenek pl.: logók, színek, képek, grafika.

Havidíjas keresőoptimalizálás (SEO)

Kétféleképpen találhatnak meg a Google keresőjében. Az egyik a fizetett hirdetés (Google Ads), a másik lehetőség az organikus találatok közti megjelenés. A fizetett hirdetések hátránya, hogy ahogy elfogy az online marketing büdzsénk úgy tűnik el a Google keresőjéről az oldalunk is. Ezzel szemben az organikus találatok közötti megjelésért nem kell fizetni, és keresőoptimalizálással folyamatos helyet tudunk biztosítani a kereső első oldalán. A keresőoptimalizálás egy időigényesebb, bár hosszútávon kifizetődőbb befektetés. Bizonyos praktikákkal a számunkra releváns kulcsszavakra a Google keresőjében az elsők közé tudjuk repíteni a weboldaladat.  Miért jó ez neked? – Az organikus találatokra való kattintásért nem von le pénzt a Google a fizetett hirdetésekkel szemben. 

keresőoptimalizálás
keresőoptimalizálás

Havidíjas keresőoptimalizálás (SEO)

Kétféleképpen találhatnak meg a Google keresőjében. Az egyik a fizetett hirdetés (Google Ads), a másik lehetőség az organikus találatok közti megjelenés. A fizetett hirdetések hátránya, hogy ahogy elfogy az online marketing büdzsénk úgy tűnik el a Google keresőjéről az oldalunk is. Ezzel szemben az organikus találatok közötti megjelésért nem kell fizetni, és keresőoptimalizálással folyamatos helyet tudunk biztosítani a kereső első oldalán a keresőoptimalizálás egy időigényesebb, bár hosszútávon kifizetődőbb befektetés. Bizonyos praktikákkal a számunkra releváns kulcsszavakra a Google keresőjében az elsők közé tudjuk repíteni a weboldaladat.  Miért jó ez neked? – Az organikus találatokra való kattintásért nem von le pénzt a Google a fizetett hirdetésekkel szemben. 

weboldal karbantartás

Weblapkarbantartás

Egy weboldalt nem elég felépíteni, folyamatos karbantartást igényel. Érdemes folyamatosan friss tartalommal/információkkal feltölteni weboldalát a felhasználói élmény és a Google indexálórobotok érdekében.

A weboldal karbantartás a weblap  biztonságos működésének fontos eleme. Elengedhetetlen, hogy az összes bővítmény amit használunk friss, naprakész legyen.

  A Google preferálja a folyamatos friss tartalmat a weblapunk jó poziciójának érdekében és a weboldaladra látogatók is több időt fognak eltölteni az oldaladon. 

Keress fel minket még ma weboldalad karbantartásával kapcsolatban és személyreszabott tervet készítünk neked a weblapodra szabva, hogy mindig a konkurenseid előtt járj egy lépéssel.

Weblapfejlesztés / Online marketing

Referenciamunkáink

Tekintse meg pár referenciamunkánkat

Miért pont mi?

Dolgozzon egy fiatalos, naprakész tudású weblapfejlesztő csapattal.

Ügyfélközpontúság

Ezt nyilván természetes, mégis azért szerettük volna kiemelni, mert nem csak a közös munkánk ideje alatt figyelünk Rád. Természetesen utána is készséggel állunk rendelkezésedre. Bármikor számíthatsz ránk.

Szakmai tapasztalat

Évek óta foglalkozunk weboldalak készítésével és folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legkorszerűbb trendet tudjuk nyújtani az ügyfeleinknek. Számunkra fontos, hogy aTe igényeidet a lehető legmaximálisabban kielégítsük.

Garancia

Minden elkészült weboldalra garanciát vállalunk. Nem engedjük el a kezedet miután kifizetted a munkánk árát. Folyamatosan nyomon követjük az elkészült holnapokat, frissítjük és karbantartjuk azokat. Weboldal készítés garanciával!

Mielőtt mennél

120.000 Ft-os kupon

Google Hirdetés szolgáltatásunk mellé 120.000 Ft-os kupont írunk jóvá. Ne hagyd ki!