Ismeretség kampány

Az Ismertség típusú kampányok esetében nem a direkt értékesítés a célod, hanem a márkaismertség, az elérés növelése.

Az Ismertség típusú kampányok esetében nem a direkt értékesítés a célod, hanem a márkaismertség, az elérés növelése. Gyakorlatilag az új közönség elérése és bevonzása a cél, amit a megfelelő hirdetés beállítás segítségével a releváns célközönséged számára jeleníthetsz meg.

Az Ismeretség kategórián belül 3 kampánytípus közül választhatod ki a számodra megfelelőt. Ez a 3 kampánytípus az elérés, a márkaismertség és a videó megtekintés. Az elérés kampány akkor javasolt, ha a lehető legkevesebb ráfordítással szeretnéd elérni a legtöbb embert. Márkaismertség esetén egyértelműen a márka, a cég, a termék vagy szolgáltatás népszerűsítése, illetve megismertetése a cél olyan új emberekkel, akik számára érdekes lehet a felkínált termék.

A videómegtekintés alkalmas lehet a márka történetének bemutatására, de a termékeddel kapcsolatos edukatív anyag megosztására is.

Robbantsd az ismertségi szintedet egy ismertség-kampánnyal!

Szeretnéd, hogy a márkád berobbannjon a köztudatba, és mindenki felkapja a fejét a neved hallatán? Akkor az ismertség-kampány a tökéletes fegyvered!

Mire jó az ismertség-kampány?

 • A márka bevésődése: Az ismertség-kampány olyan, mint egy fülbemászó dallam, ami beszorul az emberek fejébe. Minél többször látják vagy hallják a márkád nevét, annál jobban bevésődik a tudatukba.
 • Kedvező brand image kialakítása: Az ismertség-kampány során pozitív érzelmeket társíthatsz a márkádhoz. Vidám színekkel, humoros üzenetekkel és emlékezetes szlogenekkel építheted a brand image-et.
 • Későbbi kampányok sikere: Ha az emberek ismerik a márkádat, sokkal fogékonyabbak lesznek a későbbi értékesítésre vagy márkaépítésre fókuszáló kampányokra.

Hogyan segítünk az ismertség-kampányodon?

 • Kreatív koncepciók: Olyan egyedi ötletekkel rukkolunk elő, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből. Legyen szó vicces videókról, ütős szlogenekről, mi megtaláljuk a tökéletes formulát a márkád számára.
 • 360 fokos megjelenés: Segítünk megtalálni a célközönséged legkedveltebb csatornáit, legyen szó PPC hirdetésekről vagy közösségi médiáról.
 • Stratégiai tervezés: Kidolgozzuk a kampány stratégiáját, meghatározva a célközönséget, a költségkeretet és a kampányidőszakot.
 • Eredménykövetés: Folyamatosan monitorozzuk a kampány teljesítményét, hogy lásd, mennyire hatékonyan éri el a célját.

Tippek a sikeres ismertség-kampányhoz:

 • Legyél egyszerű és emlékezetes: Az emberek könnyen megjegyezhető üzeneteket jobban befogadnak.
 • Használj érzelmeket: Az érzelmekre ható kampányok sokkal jobban bevésődnek az emlékezetbe.
 • Légy következetes: Az ismertség-kampányok hosszabb távra szólnak. Légy következetes a megjelenésedben, hogy a márka bevésődjön a célközönség emlékezetébe.
 • Légy szórakoztató: Az emberek szívesebben emlékeznek a szórakoztató dolgokra. Használd a humort vagy a kreativitást, hogy felhívd magadra a figyelmet.
 • Lépj velünk kapcsolatba még ma, és beszéljük meg, hogyan segíthetünk a márkaismertségedben!