Facebook hirdetések

A Hubspot felmérése szerint a megkérdezett online marketingesek a Facebook hirdetéseket jelölték meg a legmagasabb ROI -t generálni képes hirdetési platformként, megelőzve ezzel a Google Ads keresési hirdetéseket is.

iphone benne egy facebook hirdetés mérővel ami növekedni szeretne

A Facebook-algoritmus sohasem alszik, 0-24 figyeli minden online megmozdulásunkat. Miket kedvelsz, mit teszel közzé, kivel és mit osztasz meg, mit keresel, mi az érdeklődési köröd, milyen zenét szeretsz, mi a hobbid, milyenek a vásárlási szokásaid, hogyan szeretsz fizetni, milyen divatot követsz és még millió szempont szerint gyűjti rólad –és persze mindenki másról is- az információkat.

Ez az alapja annak, hogy precíz célzással, megfelelő kommunikációval a jelenleg létező leghatékonyabb módon hirdethess! A célközönséged biztosan fenn van a Facebookon, kerülj velük kapcsolatba!

Facebook

Miért érdemes hirdetned a Facebookon?

Mi kell ahhoz, hogy eredményesen hirdess Facebookon?

A legfontosabb, hogy pontosan tudd, ki a célközönséged! Csak így tudjuk kihasználni azokat a hirdetési módokat, célzási beállításokat, stratégiákat, melyeknek köszönhetően a legnagyobb megtérüléssel tudsz hirdetni.

Hasznos, ha ismered célközönséged szokásait, sajátosságait, viselkedését stb.

A megfelelő hirdetési stratégiád tervezéséhez ezekre az információkra szükségünk lesz. Így tudunk olyan hirdetéseket létrehozni, amelyek éppen azokhoz és éppen akkor jutnak el, amikor a legnyitottabbak rá.

Miért bízd inkább ránk a Facebook hirdetéskezelést?

Sokan azt gondolják, hogy „sokat vagyok fenn a Facebook-on, ezt én is meg tudom csinálni”. Ha az olvasásban itt tartasz, és mindent tudsz a fentebb felsoroltakról, a tudásod még akkor is csak egy kis része mindannak, amire egy profi hirdetéshez szükség van. Egy ügynökség sokéves gyakorlati tapasztalatát már nem is említjük…

Szabad kapacitás

15%

Mielőtt mennél

120.000 Ft-os kupon

Google Hirdetés szolgáltatásunk mellé 120.000 Ft-os kupont írunk jóvá. Ne hagyd ki!