fbpx

Facebook hirdetések

A Hubspot felmérése szerint a megkérdezett online marketingesek a Facebook hirdetéseket jelölték meg mint a legmagasabb ROI -t generálni képes hirdetési platform, megelőzve ezzel a Google keresési hirdetéseket is.

iphone benne egy facebook hirdetés mérővel ami növekedni szeretne

Facebook

Mikor érdemes facebookon hirdetned?

Ismered a célközönséged

A Facebook kifogyhatatlan tárházzal rendelkezik adatok terén. Tudod ki a célközönséged? Itt egyszerűen rá tudunk hirdetni. Az ügyfelek 70%-a a Facebookon nézelődik és keresi az terméket vagy szolgáltatást, amit épp vásárolni szeretne.

Célközönséged demográfiailag jól meghatározható

A Facebook a legtökéletesebb platform a célközönséged elérésére. Iszonyat pontosan tudsz célozni érdeklődési körök vagy demográfiai adatok szerint a maximális konverzió elérésének érdekében. A social média marketing megtervezésében először is meg kell határozni, hogy kik a Te célközönségedet, hiszen ettől függ majd, hogy sikeresen célba érjenek a hirdetéseid.

Szeretnéd kihasználni a már felmelegített közönség erejét remarketinggel

Mondhatni olyanok a social média felületek, mint egy mesterlövészet. Ezeken a felületeken igazán azokhoz a felhasználókhoz tudunk szólni, akikből később nagy valószínűséggel vásárló lesz.

Miért érdemes hirdetni

Facebook hirdetés

A kék óriás már számtalan vállalkozást naggyá. A Facebook hirdetéseken keresztül olyan közönséglistákat hozhat létre, amelyek illeszkednek ügyfeleihez. Miután ezek az ügyfelek a Facebookon böngésznek, hirdetése megjelenhet a hírfolyamukon. megkönnyítik a megfelelő emberek megtalálását, figyelmük felkeltését és eredmények elérését.A hirdetés segít az ügyfél szerzésben, termék eladásban ,márkát építeni és rengetek lehetőséget biztosít vállalkozása számára.

Szabad kapacitás

15%

Mielőtt mennél

120.000 Ft-os kupon

Google Hirdetés szolgáltatásunk mellé 120.000 Ft-os kupont írunk jóvá. Ne hagyd ki!