Alkalmazás hirdetése kampány

Abban az esetben, ha a cégednek van alkalmazása a Facebook/Messenger/Instagram felületén is meghirdetheted.

Abban az esetben, ha a cégednek van egy alkalmazása és azt regisztráltad a Meta for Developers weboldalon, lehetőséged van arra, hogy az alkalmazásodat a Facebook/Messenger/Instagram felületén is meghirdesd.

Természetesen az említett weboldalon való regisztráció nélkül is van lehetőség az alkalmazás hirdetésére, ebben az esetben viszont azzal kell számolni, hogy a hirdetések az alkalmazástelepítések (az alkalmazásodat ténylegesen telepítő emberek) helyett automatikusan a hivatkozáskattintásokra (vagyis a hirdetésre kattintó emberekre) fog optimalizálódni a Meta kampány.

Ezzel a Meta Ads hirdetési formátummal azonban nemcsak az alkalmazásod letöltését ösztönözheted, de akár egy alkalmazásoddal kapcsolatos eseményt (például új demo vagy fejlesztés bejelentése stb.) is meghirdetheted vele.

Dobd fel a mobilalkalmazásod letöltéseit egy hiper-szuper pörgős kampánnyal!

Unod már, hogy nem használtad eddig ki a mobilalkalmazásodban rejlő lehetőségeket? Szeretnéd megnövelni az APP letöltéseid számát, és elkötelezett új felhasználókat szerezni? Akkor itt az ideje egy hatékony kampánynak!

Mivel tudunk segíteni?

  • Tapasztalattal és tudással: Szakértő csapatunk ismeri a mobilalkalmazás-marketing legújabb trendjeit és bevált gyakorlatait.
  • Kíváncsisággal és kreativitással: Folyamatosan új ötletekkel rukkolunk elő, hogy kampányod kiemelkedjen a tömegből.
  • Célorientált megközelítéssel: Akár ügyfélszerzés, bevételnövelés, márkaismertség növelés, vagy brandépítés a célod, mi segítünk elérni azt!

A kérdés az, hogy te készen állsz-e a közös kalandra?

Lépj velünk kapcsolatba még ma, és beszéljük meg, hogyan segíthetünk mobilalkalmazásod sikeréhez!

Ne feledd: A sikeres kampányhoz elengedhetetlen a megfelelő célközönség megtalálása, a vonzó hirdetési kreatívok elkészítése, és a hatékony kampánymenedzsment. Mi mindezekben a professzionális partnereid leszünk!

Kérj ingyenes konzultációt tőlünk még ma!