Optimálizalt Online Marketing
Folyamatosan tanulunk és alkalmazzuk a megszerzett tapasztalatokat, hogy ügyfeleink számára még magasabb szintű élményt nyújtsunk.

Az elmúlt évek során a KKV szektorban, különös tekintettel a szolgáltatókra, webshopokra és személyes brandekre specializálódtunk.
Optimalizalt Online Marketing Ügynökség csapat
Oberle Zsolt - PPC - Google Ads specialista

Milyen értékeket képviselünk?

Minden egyes hibát, amelybe beleütköztünk, egy lehetőségnek tekintettünk arra, hogy javítsunk és fejlődjünk. A marketing területén szerzett tapasztalataink révén kiemelkedően hatékony stratégiákat dolgoztunk ki, melyek segítségével partnereink maximálisan kihasználhatják a digitális környezetben rejlő lehetőségeket.
Célunk

Az ügyfélközpontúság és az innováció iránti elkötelezettségünk vezérel bennünket minden lépésünk során. Célunk, hogy ügyfeleinknek segítsünk abban, hogy kitűnjenek a versenyben, és sikeresen növeljék online jelenlétüket.

Közös célok vezérelnek minket

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatokat alakítunk ki. Ahelyett, hogy csupán szolgáltatók lennénk, inkább stratégiai partnerként tekintünk ügyfeleinkre, akikkel együtt dolgozunk azért, hogy közös célokat és kiemelkedő eredményeket érjünk el a digitalizált üzleti környezetben.

Reméljük, hogy hamarosan Te is asikeres ügyfeleink közé fogsz tartozni!
Oberle Zsolt
Oberle Zsolt

Google Ads, Meta Ads specialista

Hivatalos vizsgáim:

Ilyés Levente
Ilyés Levente

Google Ads, Meta Ads specialista

Hivatalos vizsgáim:

Pék Alexandra

Kreatív szövegíró

Nagy Krisztina

Social Media Menedzser

Ilyés Bence

Junior PPC menedzser

Ne nekünk higgy. Hallgasd meg az ügyfeleinket.

Messziről jött ember azt mond, amit akar. És minden szentnek maga felé hajlik a keze, ugye. Sokkal tisztább, ha az ügyfeleink mondják el a tapasztalataikat velünk kapcsolatban.

5/5