A tartalommarketing számtalan területen támogathatja az online marketing törekvéseidet. A különböző tartalmak fontos szerepet játszanak a customer journey egyes állomásain, amikor még a potenciális vásárló figyelmének felkeltése, megtartása, cselekvésre ösztönzése és elköteleződésének növelése a cél.
Egy jó tartalom nemcsak a márkaépítésben, hanem a vásárlói lojalitás kialakításában és az ügyfélszerzésben is fontos szerepet játszhat. Nem véletlenül mondta Bill Gates is azt több mint 20 éve, hogy a tartalom a király.

Ez egy roppant szerteágazó területe a digitális marketingnek, hiszen tartalom készülhet a weboldal, a social media platformok, az e-mail-marketing és a PPC hirdetések számára is. Ráadásul a keresőoptimalizálás, a SEO szempontjából sem mindegy, hogy milyen minőségű, témájú és mennyiségű tartalommal kényezteted a közönséged. Mi a legrelevánsabb tartalommarketing folyamatokban leszünk a segítségedre.
Szakmai blogcikkek írása:

Szakmai blogbejegyzések és cikkek írása, a keresőoptimalizálás szempontjainak megfelelően. Tudtad, hogy a Google is értékeli a tartalmaidat? Nem mindegy például, hogy milyen hosszú egy-egy blogbejegyzés, milyen a helyesírása, mennyire releváns a témája a célközönséged témája. De még a szöveg tagolása és címrendszere is fontos szempont.

Munkatársaink segítségével alapvetően a célközönségedre szabott edukációs és szórakoztató írásos anyagok készülnek, amelyekkel erősítheted az organikus megjelenésedet és vásárlókra tehetsz szert.

E-mail-marketing tartalom:

Az e-mail-marketing, azaz a hírlevelezés a mai napig az egyik leghatékonyabb online marketing eszköz a vállalkozások kezében. Köszönhetően a számtalan szinte ingyenes hírlevélküldő szoftvernek, rendkívül költséghatékony, emellett nemcsak a direkt értékesítésben, hanem az elköteleződésnövelésben és tartalomterjesztésben is fontos szerepet játszhat.

Vállaljuk hatékony hírlevelek megírását és az e-mail-marketing kampányok készítését is, hogy a már meglévő ügyfeleidnek újra értékesíthess.

Social média bejegyzések készítése:

Ma már evidens, hogy a cégek többsége nemcsak a fizikai boltokban értékesíti a termékét vagy szolgáltatását, hanem több lábon áll. Ennek egyik legjobb eszköze a social media jelenlét, amely a digitális marketing egyik lényegi eleme.

Facebook, Instagram, TikTok, YouTube és LinkedIn… Csupán néhány a rendelkezésedre álló platformok közül, de a tartalomkészítés az a folyamat, amire nem mindig jut elég idő és kreativitás. Hogyan tudunk segíteni?

Rövidebb posztok megírásával, kreatív képes anyagok elkészítésével és rendszeres posztolással. Tartalmat gyártunk a social felületeidre, hogy kapcsolatot építs és mélyíts közönségeddel.

Szolgáltatás választása

Az árajánlat elfogadását követően egy SETUP szolgáltatással indítunk, minden esetben ezzel kezdjük az együttműködést. A SETUP szolgáltatásba beletartozik a hirdetési fiók és vállalkozáskezelő létrehozása, kampányok felépítése. Igény szerint hirdetési kreatívok/videók elkészítése, célközönségek beállítása, pixel és konverziós api integrálása, mérések beállítása.

Grafikai munkák, kreatívok, videók készítése:

A hirdetések eredményességéhez, valamint a hatékony social media jelenléthez elengedhetetlen profi képes és videós anyag készítése. Szinte minden közösségi oldalon a videós és képi, vagyis az erős vizuális elemekre építő tartalmak a leghatékonyabbak.

Tapasztalataink alapján ügyfeleinknek pedig pont ezen a téren van a legkevesebb tapasztalata. Az Optimalizált Online Marketing ügynökségnél azonban ebben a rettegett, de hasznos feladatban is tudunk segíteni.

Mi fog történni a JELENTKEZÉS UTÁN?

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, ahol időpontot egyeztetünk egy beszélgetésre, ami során felmérjük, hogy hogyan tudjuk kihozni a legtöbbet a vállalkozásod/céged hirdetéseiből.

Elérhetőségeink

Akik már megbíztak bennünk

Messziről jött ember azt mond, amit akar. És minden szentnek maga felé hajlik a keze, ugye. Sokkal tisztább, ha az ügyfeleink mondják el a tapasztalataikat velünk kapcsolatban.