Tartalommarketing
A tartalommarketing számtalan területen támogathatja az online marketing törekvéseidet. A különböző tartalmak fontos szerepet játszanak a customer journey egyes állomásain, amikor még a potenciális vásárló figyelmének felkeltése, megtartása, cselekvésre ösztönzése és elköteleződésének növelése a cél.
Miért jó ez neked?
Egy jó tartalom nemcsak a márkaépítésben, hanem a vásárlói lojalitás kialakításában és az ügyfélszerzésben is fontos szerepet játszhat. Nem véletlenül mondta Bill Gates is azt több mint 20 éve, hogy a tartalom a király.

Ez egy roppant szerteágazó területe a digitális marketingnek, hiszen tartalom készülhet a weboldal, a social media platformok, az e-mail-marketing és a PPC hirdetések számára is. Ráadásul a keresőoptimalizálás, a SEO szempontjából sem mindegy, hogy milyen minőségű, témájú és mennyiségű tartalommal kényezteted a közönséged. Mi a legrelevánsabb tartalommarketing folyamatokban leszünk a segítségedre.
Tartalommarketing kategóriák tőlünk neked:
Szakmai blogcikkek írása:

Szakmai blogbejegyzések és cikkek írása, a keresőoptimalizálás szempontjainak megfelelően. Tudtad, hogy a Google is értékeli a tartalmaidat? Nem mindegy például, hogy milyen hosszú egy-egy blogbejegyzés, milyen a helyesírása, mennyire releváns a témája a célközönséged témája. De még a szöveg tagolása és címrendszere is fontos szempont.

Munkatársaink segítségével alapvetően a célközönségedre szabott edukációs és szórakoztató írásos anyagok készülnek, amelyekkel erősítheted az organikus megjelenésedet és vásárlókra tehetsz szert.

E-mail-marketing tartalom:

Az e-mail-marketing, azaz a hírlevelezés a mai napig az egyik leghatékonyabb online marketing eszköz a vállalkozások kezében. Köszönhetően a számtalan szinte ingyenes hírlevélküldő szoftvernek, rendkívül költséghatékony, emellett nemcsak a direkt értékesítésben, hanem az elköteleződésnövelésben és tartalomterjesztésben is fontos szerepet játszhat.

Vállaljuk hatékony hírlevelek megírását és az e-mail-marketing kampányok készítését is, hogy a már meglévő ügyfeleidnek újra értékesíthess.

Social média bejegyzések készítése:

Ma már evidens, hogy a cégek többsége nemcsak a fizikai boltokban értékesíti a termékét vagy szolgáltatását, hanem több lábon áll. Ennek egyik legjobb eszköze a social media jelenlét, amely a digitális marketing egyik lényegi eleme.

Facebook, Instagram, TikTok, YouTube és LinkedIn… Csupán néhány a rendelkezésedre álló platformok közül, de a tartalomkészítés az a folyamat, amire nem mindig jut elég idő és kreativitás. Hogyan tudunk segíteni?

Rövidebb posztok megírásával, kreatív képes anyagok elkészítésével és rendszeres posztolással. Tartalmat gyártunk a social felületeidre, hogy kapcsolatot építs és mélyíts közönségeddel.

Szolgáltatás választása

Az árajánlat elfogadását követően egy SETUP szolgáltatással indítunk, minden esetben ezzel kezdjük az együttműködést. A SETUP szolgáltatásba beletartozik a hirdetési fiók és vállalkozáskezelő létrehozása, kampányok felépítése. Igény szerint hirdetési kreatívok/videók elkészítése, célközönségek beállítása, pixel és konverziós api integrálása, mérések beállítása.

Grafikai munkák, kreatívok, videók készítése:

A hirdetések eredményességéhez, valamint a hatékony social media jelenléthez elengedhetetlen profi képes és videós anyag készítése. Szinte minden közösségi oldalon a videós és képi, vagyis az erős vizuális elemekre építő tartalmak a leghatékonyabbak.

Tapasztalataink alapján ügyfeleinknek pedig pont ezen a téren van a legkevesebb tapasztalata. Az Optimalizált Online Marketing ügynökségnél azonban ebben a rettegett, de hasznos feladatban is tudunk segíteni.

Díjmentes fiók audit

2024. február végéig lehetőséget biztosítunk egy teljeskörű személyre szabott ingyenes fiók auditra, melyet szakértő kollegáink végeznek és eredményét egy 45 perces online konzultáció keretében prezentálják számodra.

nap
óra
perc
másodperc
Mi fog történni a JELENTKEZÉS UTÁN?

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, ahol időpontot egyeztetünk egy beszélgetésre, ami során felmérjük, hogy hogyan tudjuk kihozni a legtöbbet a vállalkozásod/céged hirdetéseiből.

Elérhetőségeink

Akik már megbíztak bennünk

Ne nekünk higgy. Hallgasd meg az ügyfeleinket.

Messziről jött ember azt mond, amit akar. És minden szentnek maga felé hajlik a keze, ugye. Sokkal tisztább, ha az ügyfeleink mondják el a tapasztalataikat velünk kapcsolatban.