fbpx
Home Google Ads
by Milliomos Zsolt

GOOGLE ADS (ADWORDS) KAMPÁNYOK KEZELÉSE

Google Ads kampánykezelés, kampányfelépítés, fiók audit, konzultáció. Hirdessen hatékonyan és érjen el több konverziót a segítségünkkel.

Hirdetési formák a Google Ads rendszerében:

Keresési hirdetések

A keresési hirdetés a legegyszerűbb megoldás a vásárlók megszerzésére, Ők azok az ügyfelek, akik kimondottan arra keresnek rá a Google-ban, amit te kínálsz. Egy jól elkészített weblappal vagy nagy árucikkel bíró cégeknek ajánlott használni a dinamikus keresési hirdetéseket, persze mind ezt kiegészítve kulcsszóalapú kampányokkal.

Youtube hirdetések

Keltse fel leendő vevői figyelmét, amikor videókat néznek a Youtube-on. Ez a hirdetési forma segít Neked abban, hogy növeld márkád népszerűségét. Egy jól elkészített videóhirdetés biztosan felkelti az ügyfelek figyelmét.

Display hirdetések

A Display hirdetések vizuálisan megnyerő hirdetéseket mutatnak be. Ezek segítségével sok- sok millió weboldalon vagy alkalmazásban, illetve a Google birtokában lévő szolgáltatásban is megszólíthatjuk az ügyfeleinket böngészés közben.

Remarketing hirdetések

A remarketing használatával azokra a vásárlókra fókuszálhatsz, akik a múltban már felkeresték a weboldaladat, továbbá ennek a segítségével úgy állíthatod be a hirdetéseket, hogy kimondottan ezeket a felhasználókat találják meg, amikor böngésznek az interneten vagy alkalmazásaikban.

Shopping hirdetések

Ha kereskedő vagy Shopping hirdetésekkel is reklámozhatod termékeidet, ezáltal a weboldalad és az üzleted forgalmát emelheted és még új vevőket is szerezhetsz. A Shopping kampányokban megjelenik a terméked fényképe, üzleted neve, címe és egyéb infó.
A Google 2022 februárjától lehetőséget ad a Google Partnereknek, hogy minden új hirdetői fiók amit létrehozunk 120.000 Ft értékű kupont kap. 

GOOGLE ADS SZOLGÁLTATÁSUNK RÉSZEI

Személyes / Online konzultáció

Telefonos vagy űrlapkitöltés általi kapcsolatfelvétel után egy személyes vagy online konzultációt beszélünk meg ahol részletesen átbeszéljük/pontosítjuk, hogy miben lehetünk segítségedre és hogy hozzuk ki a cégedből a maximálisat az online marketingben.

Weboldal elemzése

Egy jó weboldal az alapja a fizetett hirdetéseknek. Hiába terelünk forgalmat a honlapodra ha az lassú, elavult, vagy más probléma van vele az érdeklődő azonnal elhagyja azt.

Minden együtműködésbe beletartozik egy website audit aminek a keretein belül átbeszéljük az esetleges változtatásokat, hogy a maximálisat tudjuk kihozni a kampányaidból.

Kampányterv kidolgozása

Megtervezzük, hogy milyen kampányokkal érdemes foglalkoznunk a szolgáltatásod/termékedre személyre szabottan. Például egy gyorsszolgálatnak a keresési hirdetések a legmegfelelőbbek míg egy webshopnál egy shopping kampány jobban működhet. Ezt általában egy piac és kulcsszókutatás előzi meg továbbá egy konkurenciaelemzés, hogy teljes átfogó képet kapjunk a versenytársainkról. Átbeszéljük, a lehetőségeket és kidolgozzuk a személyre szabott kampánystratégiádat.

Google Ads fiók létrehozása / beállítása

A kampánytervezés után jöhet a fiók és a kampányok felépítése, hirdetések létrehozása és minden kampánybeállítás optimalizálása. Ne feledd, ha velünk csináltatod a Google Ads kampányodat egy 120.000-Ft értékű kuponnal ajándékozunk meg.

Folyamatos kampányoptimalizálás

A Google Ads szolgáltatásunk nem áll meg a kampányaid felépítése után. Folyamatos kampányoptimalizálás követi hogy mindig a konkurenciáid előtt legyél egy lépéssel.

Havi elemzések / riportok készítése

Minden hónapban teljes körű elemzéseket küldünk számodra, hogy nyomon tudd követni a fizetett kampányaid eredményeit.

A GOOGLE ADS ELŐNYEI

Kattintás alapú

A Google Ads kattintás alapú szolgáltatás. Nem kell havidíjat fizetned és nincs alap költsége a szolgáltatásnak. Csak kattintások után fizetsz így nincs kidobott pénz.

Gyors

Míg egy jó SEO több hónapot, akár évet is igénybevehet a Google Ads ennek az ellentéte. A hirdetések felépítése után azonnal a konkurenciáid elé tudsz kerülni egy megfelelően optimalizált kampánnyal. 

Eredményes

A pontos célzás lehetővé teszi, hogy csak olyanoknak jelenj meg a keresőben akik a te szolgáltatásod/terméked iránt érdeklődnek ezért is igazán eredményesek a Google hirdetések.

Jól mérhető

Maga a Google Ads is sok statisztikát monitoroz számunkra, viszont a Google Analyticsel összekötve kész információ aranybányát kapunk. És mint tudjuk, a tökéletes online marketingnek a mérés az alapköve.

Mielőtt mennél

120.000 Ft-os kupon

Google Hirdetés szolgáltatásunk mellé 120.000 Ft-os kupont írunk jóvá. Ne hagyd ki!