YouTube hirdetések

A YouTube hirdetés a videós hirdetési formátumok rendkívül széles választékát kínálja. A YouTube hirdetés kiválóan alkalmazható a vásárlók lojalitásának további építésére, a márkahűség kialakítására és a márkaépítéshez.

A YouTube hirdetés a videós hirdetési formátumok rendkívül széles választékát kínálja, amit attól függően érdemes kiválasztani, hogy mi a célod, illetve, hogy melyik illeszkedik jobban a célközönséged felhasználói szokásaihoz. Az átugorható, videóba ágyazott hirdetések például 5 másodpercig kötelezőek a felhasználó számára, utána átugorhatja ezeket a hirdetéseket.

A nem átugorható, videóba ágyazott hirdetéseket viszont a teljes üzenet közvetítésére találták ki, hosszuk pedig maximum 15 másodperc lehet. Ezen kívül ott vannak még a rövid hirdetések, a feedben elhelyezett videóhirdetések, a nem beágyazott hirdetések és a fejléc-szalaghirdetések is. Mindegyiknek megvan a maga funkciója és az, hogy optimálisan milyen marketing célra használhatod ki a bennük a rejlő potenciált.

Ami a YouTube hirdetés eredményeit illeti, erre sem lehet panaszunk, hiszen célozhatóságban kiválót nyújt. Ezzel a hirdetéstípussal kifejezetten olyan felhasználókat lehet célba venni, akik a korábbi előéletük (érdeklődési körük, böngészési előzményeik, felhasználói szokásaik stb.) alapján érdeklődhetnek a meghirdetett termék vagy szolgáltatás iránt.

Dobd fel a YouTube-csatornádat pörgős hirdetésekkel!

Unod már, hogy a YouTube-csatornádon toporognak a nézőszámok? Szeretnéd felpörgetni a videóid elérését, és új közönséget meghódítani? Akkor itt az ideje a YouTube-hirdetéseknek!

Miért érdemes a YouTube-on is hirdetni?

A YouTube a világ második legnagyobb keresője, tele aktív, elkötelezett nézőkkel. A YouTube-hirdetések segítségével:

 • Célzottan érheted el a célközönséged: Döntsd el, hogy kiknek jeleníted meg a hirdetéseidet, legyen szó demográfiai adatokról, érdeklődési körökről vagy akár online viselkedés alapján.
 • Növelheted a márkaismertségedet: Vonzó hirdetésekkel megmutathatod a márkádat, termékeidet vagy szolgáltatásaidat egy szélesebb közönségnek.
 • Több nézőt vonzhatsz a csatornádra: A hirdetések segítségével új nézőket csábíthatsz a csatornádra, és növelheted a videóid elérését.
 • Több konverziót érhetsz el: A hirdetéseiddel arra ösztönözheted a nézőket, hogy vásároljanak a termékeidből, iratkozzanak fel a hírleveleidre, vagy látogassanak el a weboldaladra.

Hogyan segítünk a YouTube-hirdetéseden?

 • Kreatív koncepció: Kreatív csapatunk olyan egyedi hirdetéseket készít, amelyek megragadják a nézők figyelmét, és lenyűgöző élményt nyújtanak.
 • Hatékony célzás: Segítünk meghatározni a számodra ideális célközönséget, hogy a hirdetésed valóban azokhoz jusson el, akik a leginkább konvertálódhatnak.
 • Kampánymenedzsment: Teljes körű kampánymenedzsmentet biztosítunk, a hirdetések elkészítésétől a kampány optimalizálásáig.
 • Eredményorientált megközelítés: Folyamatosan monitorozzuk a kampány teljesítményét, és szükség esetén módosításokat végzünk, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.

Tippek a sikeres YouTube-hirdetéshez:

 • Készíts rövid, frappáns hirdetéseket: A YouTube-on a nézők türelmetlenek, ezért a hirdetéseidnek rögtön magával kell ragadniuk a figyelmüket.
 • Használj vonzó vizuálokat: A vonzó képek és videók kulcsfontosságúak a hirdetések sikeréhez.
 • Mesélj történetet: A nézők jobban emlékeznek a történetekre, mint a termékleírásokra. Használd a hirdetéseidet, hogy elmeséld a márkád történetét.
 • Hívj cselekvésre: Mondd el a nézőidnek, hogy mit szeretnél, hogy tegyenek a hirdetésed megtekintése után. Ez lehet egy feliratkozás a csatornádra, egy weboldal látogatása, vagy természetesen akár egy vásárlás is.

Ami a piszkos anyagiakat illeti, a költségkeret azt befolyásolja, hogy a YouTube hirdetéseid milyen gyakran jelennek meg, és milyen hangsúlyt kapnak. Emellett az ajánlattétel határozza meg a költségkeret elköltésének módját. Alapesetben többféle opció közül választhatunk, hogy mi alapján akarunk fizetni: a hirdetések megtekintése, a kattintások száma vagy a weboldalon végrehajtott konverziók alapján. A YouTube hirdetés kiválóan alkalmazható a vásárlók lojalitásának további építésére, a márkahűség kialakítására és a márkaépítéshez.

Youtube hirdetés Youtube kampánytípus
Mi fog történni a JELENTKEZÉS UTÁN?

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, ahol időpontot egyeztetünk egy beszélgetésre, ami során felmérjük, hogy hogyan tudjuk kihozni a legtöbbet a vállalkozásod/céged hirdetéseiből.

Elérhetőségeink

Akik már megbíztak bennünk