Fizikai termékek esetén a felhasználó számára a 3 legfontosabb paramétert jeleníti meg. Innen már csak egy kattintás a termék megvásárlása.

Shopping hirdetések

Fizikai termékek esetén a felhasználó számára a 3 legfontosabb paramétert jeleníti meg. Innen már csak egy kattintás a termék megvásárlása.

A Google Shopping népszerű hirdetési forma, hiszen ez egy olyan hirdetés formátum, amivel a fogyasztó a keresési találatokat megelőzve, az oldal tetején találkozik.  Nem véletlen, hogy fizikai termékek esetén ez hozza a legjobb konverziós eredményeket, hiszen a felhasználó számára a 3 legfontosabb paramétert jeleníti meg: az árat, a forgalmazót + egy képet a termékről. Innen már csak egy kattintás a termék megvásárlása.

Abban az esetben, ha az ár versenyképes, a Shopping hirdetés hozhatja a legmagasabb megtérülést, főleg annak tekintetében, hogy egy kattintás ára általában a kosárérték 1-7%-a. Persze ahhoz, hogy ez az ideális forgatókönyv megvalósuljon, némi előkészítő munkára is szükség van.

Optimalizálni kell például a weboldalt, a termékoldalt, különös tekintettel a metaadatokra, a Merchant Centerre és az adattáblára. Vagyis minden olyan elemre figyelni kell, ahonnan a Google információt szerezhet a termékről.

Shopping kampány
Mi fog történni a JELENTKEZÉS UTÁN?

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, ahol időpontot egyeztetünk egy beszélgetésre, ami során felmérjük, hogy hogyan tudjuk kihozni a legtöbbet a vállalkozásod/céged hirdetéseiből.

Elérhetőségeink

Akik már megbíztak bennünk