Performance Max hirdetések

A Performance Max hirdetési kampányokat a működési elvüket tekintve talán a Dinamikus hirdetésekhez lehetne hasonlítani, legalábbis nagy vonalakban. A kampánnyal gyakorlatilag a teljes Google Ads hirdetési palettát kihasználhatod.

A Performance Max hirdetési kampányokat a működési elvüket tekintve talán a Dinamikus hirdetésekhez lehetne hasonlítani, legalábbis nagy vonalakban. A Google 2021-ben tette elérhetővé ezt a kampánytípust, amellyel gyakorlatilag a teljes Google Ads hirdetési palettát kihasználhatod.

Amennyiben minden feltétel adott a kampányanyagokat és a fiókodat illetően (főként a konverziókövetést illető mérési beállítások), a Google Ads többféle hirdetési hálózat segítségével állítja össze számodra az ideális kampány típust. Az algoritmus egy Performance Max kampányban ötvözheti például a Keresési hirdetéseket, a Display és Shopping hirdetéseket, YouTube hirdetéseket stb.

A Google Ads a kampányt mindig azokra a hirdetés típusokra optimalizálja, amelyek a legjobb eredményeket hozhatják. Az egyik legjobb tulajdonsága a Performance Max hirdetéskampányoknak, hogy teljesen automatizált a rendszer, a Google Ads a kampány beállításához elkér egy csomó adatot (landing oldalakat, hirdetésszövegeket, képeket és videókat stb.), majd a gépi tanulást alkalmazva állítja össze a célközönség számára releváns hirdetéseket.

Itt még nem áll meg a történet, mert a maximális teljesítmény kampánytípus az ideális ajánlatott a célközönség számára releváns felületeken fogja megjeleníteni. Például YouTube-on, Gmailen, de akár a Google keresések között is. Mivel a folyamat elején a kampánycélt (például értékesítés vagy helyi bolt hirdetése stb.) is meg tudsz adni, az algoritmus ennek megfelelően optimalizálja a kampányt. A Performance Max kampányok mellett természetesen tovább futtathatod a manuálisan kezelt Google Ads kampányokat is, de az utóbbi időben ez lett az egyik legnépszerűbb hirdetési kampány típus.

Performance max kampány
Mi fog történni a JELENTKEZÉS UTÁN?

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, ahol időpontot egyeztetünk egy beszélgetésre, ami során felmérjük, hogy hogyan tudjuk kihozni a legtöbbet a vállalkozásod/céged hirdetéseiből.

Elérhetőségeink

Akik már megbíztak bennünk